Foto tapete po meri

U našoj širokoj ponudi tapeta za zid imamo i dizajnerske kolekcije foto tapeta, renomiranog nemačkog proizvođača AS Creation koje se rade u visokoj rezoluciji i visokom kvalitetu digitalne štampe. Ovakav vid izrade omogućava impresivan i realističan izgled slike u vašem prostoru. Za svaki dizajn su ponuđene standardne dimenzije, a ono što je novo i revolucionarno, je da ste vi kao kupci u mogućnosti da poručite foto tapete za određeni dizajn u odnosu na dimenziju vašeg zida.

Kada se izrađuje dizajn po željenim dimenzijama, slika se prekadrira i prilagođava novom, vašem formatu. Foto tapete ovako zadržavaju svoj kvalitet i lepotu. Takođe imate mogućnost da birate podloge na kojima želite da vaš foto tapet bude štampan i one mogu biti reljefne, glatke, mat ili sjajne.

S obzirom na specifičnost izrade, rok isporuke je ne manje od 14- 21 dana.

Za više informacija o izboru, ceni i načinu poručivanja, kontaktirajte naše maloprodaje i dozvolite da vam naši dizajneri pomognu i ponude najbolja rešenja za vaš prostor.

 

FOTO TAPETE DOSTUPNE KOLEKCIJE

Zavirite u naše premium kolekcije foto tapeta i izrazite svoju nesputanu kreativnost. Izaberite jedan od mnogobrojnih motiva i dajte lični pečat svom prostoru. Bilo da je to kancelarija, dnevna ili spavaća soba, foto tapete po meri se savršeno uklapaju. U zavisnosti od dizajna, vrlo lako možete stvoriti impresivan vizuelni efekat u prostoru, čineći ga većim, svetlijim ili dubljim. Da li će to biti prirodni pejzaž ili apstraktno umetničko delo, umirujuć i relaksirajuć motiv za opuštajući ambijent ili chic  stimulativni motivi, izbor je samo na vama. Ukoliko osetite nesigurnost, ili nedoumicu kako najbolje iskoristiti foto tapete, naš stručni tim dizajnera vam stoji na raspolaganju za konsultacije.