OSNOVNI PODACI O FIRMI

1. Naziv firme: MEGA CONCEPT DOO
2. Naziv ulice i broj: Omladinskih brigada 18/14
3. Šifra delatnosti: 1392 – Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odeće
4. Matični broj lica (pravna lica, radnje): 21177342
5. Poreski identifikacioni broj (PIB): 109411395
6. Web: prodajatapeta.rs, megaconcept.rs
7. Broj telefona: 011/308-54-05, 069/577-55-48
8. Email: office@megaconcept.rs
9. Broj tekućeg računa: 160-0000000543245-38

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

USLOVI PLAĆANJA I ISPORUKE

Roba se plaćaju putem elektronske porudžbenice/računa. Ovaj račun važi bez potpisa i pečata. Obaveštenje o poručenim tapetama, kao i račun, kupac dobija putem elektronske pošte. Plaćanje se obavlja isključivo u dinarima za kupce iz Srbije, na osnovu dobijenog računa – porudžbenice. Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke.
Ukoliko isporuku vrši kurirska služba plaćanje se vrši gotovinom.

Za sve isporuke koje se vrše preko kurirske službe, troškove isporuke snosi kupac, prema cenovniku i uslovima brze pošte koja isporučuje robu. Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda robu i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija MEGA CONCEPT-a na broj telefona 011 072832 i na meil: office@megaconcept.rs

Prilikom kupovine na Mega Concept sajtu , omogucujemo Vam plaćanje na neki od sledećih načina:

 1. Preko racuna – direktnom uplatom na tekuci racun Mega Concept-a –
  broj racuna 160-0000000543245-38, po izdanom predračunu
 2. Platnim karticama – mozete platiti putem interneta platnim karticama Master Card, Visa, Maestro, Dina ili American Expres, koje podrzavaju on- line placanje. Nakon sto potvrdite narudzbenicu bicete preusmereni na sajt banke gde vrsite placanje. Ako je placanje uspesno obavljeno bicete vraceni na nas sajt sa obavestenjem o uspesno obavljenom placanju.
 3. Pouzecem – placanje gotovinom prilikom isporuke
  1. Odlozeno placanje na 6 rata:
   -kreditnim karticama banke Intesa /minimalni iznos kupovine 20.000,00 dinara/
 4. Sindikalna prodaja putem administrativne zabrane                                             Kupovinu putem administrativne zabrane na Vasu platu mozete ostvariti po maloprodajnim cenama na 6 mesecnih rata bez kamate / minimalni iznos kupovine 2.,000,00 dinara/

Da biste kupovali putem administrativne zabrane potrebno je:
– da ste stalno zaposleni – na neodredjeno vreme
– potpisan Ugovor o prodaji izmedju Vaseg poslodavca i Mega Conceot doo
Navedeni nacin uplate mozete iskoristiti u nekom od nasih maloprodajnih objekata /spisak pogledati ovde/.
Osobe zainteresirane za kupovinu na kredit putem administrativne zabrane duzni su prilikom kupovine robe dostaviti sledecu dokumentaciju:

Overen i potpisan obrazac administrativne zabrane / 3 primerka/
Fotokopiju licne karte ili ocitanu licnu kartu /2 primerka/
Obrazac administrativne zabrane /za zaposlene/ mozete skinuti ovde.
Za sve detaljnije informacije o svim nacinima placanja i dostavljanje obrazaca kontaktirajte nas na e-mail: concept@megaconcept.rs

Reklamacija – povracaj i zamena robe

Mega Concept je dužan da kupcu isporuči proizvode koji su saobrazni Ugovoru i porudžbenici. Prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši fizički pregled proizvoda i da ukaže na eventualna oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen u dogovorenom roku.
Prigovor možete uložiti na e-mail concept@megacomcept.rs u roku od 48 sati.
Rok u kom Prodavac mora da odgovori na prigovor je 8 dana.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime MEGA CONCEPT DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, MEGA CONCEPT DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

IZJAVA O PDV-U

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova